Descriere
Garnita emailata este un vas emailat cu capac excelent pentru a depozita untura in camara sau pentru a pastra si conserva diferite carnuri. In acest bidon de untura se poate transporta de altfel si lapte, apa sau alte lichide alimentare.
De asemenea, acest produs are incorporate manere pe lateral care ajuta la transportare si asigura o manevrabilitate sporita. Acest accesoriu culinar este foarte indragit de gurmanzi si este indispensabil in gospodaria oricarui roman.
Gatirea preparatelor traditionale romanesti in garnita da savoare intensa carnii si ii asigura un gust excelent pe care nu il veti putea uita niciodata.
Instructiuni de utilizare:
- Inainte de folosire, va recomandam sa spalati garnita pe interior si sa clatiti cu apa.
- Plasati untura in garnita, iar apoi adaugati carnea in untura. Untura trebuie sa acopere carnea in totalitate, in caz contrar, aceasta se va rancezi.
- Lasati carnea sa se inmoaie bine la foc mic.
- Atunci cand carnea se fragezeste si devine bine patrunsa, aceasta se scoate in strecuratoare.
- Lasati carnea sa se scurga bine in strecuratoare pentru cateva minute, iar apoi transferati carnea in alt vas cu untura fierbinte.
- Puneti carnea pe foc mai mare si se mai lasa putin pana se rumeneste.
DIMENSIUNI
Inaltime 39 cm
Diametru 32,7 cm
Greutate 2,40 kg
Nici o recenzie